Autószállító járműveink

Autómentő, Szolgáltatásaink

iphone-4-logoAutószállító járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek, mi nem leharcolt roncsokkal dolgozunk. Sok esetben az általunk szállított jármű több tízmilliós értéket képvisel, vagy eszmei értéke még ennél is nagyobb, nem mindegy tehát, hogy ezeket az értékes gépjárműveket milyen autómentővel szállítják. Kiváló autószállítást csak kiváló autómentővel lehet végezni, mi csak kiváló munkát szeretnénk végezni.

Fel vagyunk készülve minden eseményre, minden megoldhatatlannak látszó problémát igyekszünk a rendelkezésünkre álló eszközökkel minél hatékonyabban, precízebben megoldani. A rendelkezésünkre álló technológia segítségével bármilyen járművet el tudunk szállítani,  bármilyen mentést el tudunk végezni, nincs lehetetlen kérés.

A szállításhoz  kiválasztjuk a leghatékonyabb autómentőt, amellyel biztonságosan célba juttatható a meghibásodott jármű. A járműveket szakszerűen, biztonságosan rögzítjük, ehhez korszerű eszközeink vannak. A meghibásodott jármű utasait is kényelmesen el tudjuk szállítani, összesen 6 fő szállítási kapacitással rendelkezünk, de szükség esetén több személynek is tudunk kisbuszt biztosítani. Évtizedes autószállító tapasztalatunk legyen garancia Önnek, hogy járműve szakértő és biztos kezekben van. Profi autószállítás non-stop, hívjon bennünket.